Gardena

Al meer dan 50 jaar heeft Gardena ervaring in de ontwikkeling van tuingereedschap. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, gazononderhoud de verzorging van bomen en struiken of het bodemonderhoud. Gardena heeft het voor u. 

Gardena is een vertrouwde hulp als het om in de tuin werken gaat. Het bedrijf levert al ruim 50 jaar een breed scala aan kwalitatief hoogwaardig tuingereedschap; van besproeiingssystemen tot pompen en van tangen en scharen tot harken en schoffels.

Gardena een compleet assortiment voor elk jaargetijde

Om te tuinieren heb je veel verschillende soorten gereedschap nodig, bovendien stelt een tuin in elk jaargetijde andere eisen. Gardena onderscheidt zich met het combisysteem; het heeft alles wat je nodig hebt om het gehele jaar door optimaal te tuinieren. Zo zijn er producten en gereedschappen voor gazon-, boom- en struikverzorging, gereedschappen voor bodembewerking en apparatuur om de tuin te besproeien/bewateren.

Koop je een product van Gardena dan kies je voor:

  • Kwaliteit; gaat jarenlang mee
  • Ergonomie; comfortabel in gebruik
  • Innovatie; ontworpen met de nieuwste technologie en kennis
  • Service; voor onderhoud en reparatie is er een complete serviceafdeling

 

Bekijk het Gardena productassortiment

Gardena Alles rondom de tuin.

Voor iedere tuin de juiste producten.1. Kwaliteit
Gardena producten staan bekend om extreem hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het hele productieproces is onderworpen aan strenge testen en kwaliteitsrichtlijnen.

2. Innovatie/technologie
Gardena ontwikkelt producten om het tuinieren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. De productportfolio wordt voortdurend verbeterd en doorontwikkeld met de nieuwste technologieën.

3. Ergonomie/comfort
Gardena hecht groote waarde aan de ergonomie van de producten. Deze moeten comfortabel in de hand liggen en het tuinieren vergemakkelijken.

4.Service
Voor reparaties of onderhoud van uw product heeft Gardena een competente Gardena service afdeling.

Contact Gardena

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');