Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel is een breed inzetbare hovenier uit Apeldoorn. Naast het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin, leggen wij als hovenier alle soorten bestrating en vijvers aan.

VijveraanlegOok leveren wij schuttingen en tuinverlichting en doen wij aan grondverzet.

Dit alles gebeurt met veel vakkennis, ervaring en professioneel gereedschap. Als u op zoek bent naar een hovenier, tuinman of bestrater in Apeldoorn en omgeving, gaat u naar Hoveniersbedrijf Harry de Winkel! 

Tuinaanleg

Natuurlijk kunt uw tuin zelf aanleggen, maar in veel gevallen ontbreekt het u aan de tijd, de juiste gereedschappen en niet in de laatste plaats over het inzicht en vakkennis. Zodra er bekend is wat het tuinontwerp is of welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd dan kunnen onze hoveniers aan de slag. Op samen vast te stellen dagen. Alleen voor zeer specialistische zaken huren wij onderaannemers in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het monteren van een elektrisch hek of groot grondwerk. Ook hiervoor zijn wij uw contactpersoon wat het voor u zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk houdt.

Tuinonderhoud Harry de WinkelTuinonderhoud

De tuin is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. En een verzorgde tuin vergt regelmatig onderhoud. Dat is een groot karwei en dat wordt door veel tuinbezitters onderschat. De meeste werkende mensen hebben daar eenvoudigweg geen tijd meer voor. Afhankelijk van uw type tuin (een tuin met bodembedekkers vergt nu eenmaal minder onderhoud dan een tuin met siergazon, borders, heesters enz.) kiest u zelf het tijdstip, wanneer en met welke regelmaat u het onderhoud verricht wilt hebben. Onze vakbekwame hoveniers staan graag voor u klaar.

Informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons bedrijf om u te adviseren of te helpen bij het aanleggen of onderhouden van uw tuin of erf, bezoekt u onze website of neemt u contact met ons op. Ook kunt u het formulier hiernaast invullen. Dan nemen wij contact met u op.

Kijk ook op www.harrydewinkel.nl

Contactgegevens 

Hoveniersbedrijf Harry de Winkel 

Welvaartsdwarsweg 10
7381 AK, Klarenbeek
055-3015271
06-50697091


info@harrydewinkel.nl

www.harrydewinkel.nl 

Contact Hoveniersbedrijf Harry de Winkel

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');