Het Buitenrijk

Hovenier Het Buitenrijk zorgt er voor dat je volledig happy bent met je tuin. Strak, minimalistisch en modern of juist kleurrijk, weelderig en romantisch. Onderhoudsarm, vogel- en vlinderaantrekkelijk of kindvriendelijk. Met onze groene vingers en jouw specifieke ideeën brengen we samen kleur aan jouw tuin.

Het Buitenrijk 

Het Buitenrijk is een hoveniersbedrijf met een lange historie, met het gezicht gericht naar de toekomst. Wij werken op een zo duurzaam mogelijke manier, met een daarop afgestemde prijs/kwaliteit verhouding, zonder daarbij onze creativiteit uit het oog te verliezen. Het Buitenrijk bestaat uit een team van 4 personen, allen met de nodige en juiste ervaring en vakmanschap. We gaan nieuwe technieken en ontwikkelingen, zeker op het gebied van duurzaamheid niet uit de weg. Jij als tuinliefhebber bepaalt de weg naar je eigen Buitenrijk en de inrichting daarvan. Wij zijn voor jou het handvat die dit voor je op een professionele manier kan realiseren.

‘Het Buitenrijk’, een mooie naam die uitdraagt wat onze passie is; een rijk buitenleven!

Met passie en groet,
Dick en Diane Keuken

 

Golden Delicious 105
6922 AR Duiven
0316-267113
info@hetbuitenrijk.nl
www.hetbuitenrijk.nl

Contact Het Buitenrijk

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');