Kievit Hoveniers

Uw partner in tuinontwerp, realisatie en onderhoud. Zodat u zich daar niet meer druk om hoeft te maken. Dat is pas genieten.

Mijn naam is Henri Kievit. Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van mooie, strakke tuinen is mijn passie. Daarbij werk ik graag samen met mijn opdrachtgevers: ik houd van menselijk contact en denk graag met u mee. De variatie die een persoonlijke aanpak met zich meebrengt maakt mijn werk uniek. Het levert tuinen op waarin u zich thuis voelt. Kievit Hoveniers is vooral werkzaam in Capelle aan den IJssel en Rotterdam

Ik vind het belangrijk om kwaliteit af te leveren. De ervaring die hiervoor nodig is heb ik opgedaan tijdens mijn opleiding tot hovenier en tijdens mijn periode bij een ander hoveniersbedrijf. Ik werk alleen met professioneel materieel en probeer op milieuvriendelijke en veilige wijze te werken.

Graag ga ik met u om de tafel voor een passend advies. Of u nu een nieuw ontwerp wilt maken, een project in uw tuin wilt realiseren of een professional zoekt voor het onderhoud van uw tuin: ik ben benieuwd naar uw ideeën!

Kievit Hoveniers is een erkend leerbedrijf.

Rozensingel 34
2906EG Capelle aan den IJssel
06-4255 5769
info@kievithoveniers.nl
www.kievithoveniers.nl

Contact Kievit Hoveniers

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');