Buntgroen

Hoveniers Van Formaat

Buntgroen 

Bunt Groen houdt zich bezig met het telen en kweken van planten, bomen en struiken in de volle grond en op folie en het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. Alsmede Boomkwekerij activiteiten en Pottencultuur, in de ruimste zin van het woord.
Bunt Groen is opgericht door Wilmer Bunt uit Opheusden. Voor al uw tuinwerkzaamheden is Bunt Groen het juiste adres. Van tuinontwerp, een volledige tuinaanleg met planten en struiken die in eigen kwekerij zijn gekweekt. Maar ook het onderhoud en het snoeien van een bomen of struiken. Profiteer van onze jarenlange ervaring en vraag vrijblijvend een verrassend tuinadvies aan.

Of het nu om een kleine, grote of een bedrijfstuin gaat u kunt op ons rekenen in zowel de aanleg als totaalonderhoud van uw tuin. Voor de aanleg kunt u van ons een compleet pakket verwachten. Van grondwerk tot en met bestrating en verlichting, uiteraard gazon, vijver en afscheidingen en zelf professionele beregening we hebben daarvoor allemaal de ervaring in huis. De keus van de beplanting maakt hierbij het plaatje compleet.

Kastanjelaan 7
4043ML Opheusden
06-2939 1460
info@buntgroen.nl
www.buntgroen.nl

Contact Buntgroen

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');