Hoveniersbedrijf Ruben de Boer

De trend dat een tuin steeds vaker als groene huiskamer wordt gebruikt is ook Ruben de Boer niet ontgaan, genieten van het buitenleven in de tuinstijl die bij u past, Ruben de Boer adviseert u met alle plezier! 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer 

Een tuinontwerp van Ruben de Boer; de garantie voor jarenlang tuinplezier!!

 

Hoveniersbedrijf Ruben de Boer bestaat uit een team van goed op elkaar ingespeeld ervaren hoveniers met groene vingers en passie voor de natuur. 

De basis van het hoveniersbedrijf ligt in Hoogeveen , in het mooie Drenthe. In meer dan 10 jaar tijd heeft Ruben de Boer een uitgebreide klantenkring opgebouwd, zowel particulieren als bedrijven waarderen het vakmanschap van hem en zijn enthousiaste team!

Alle stijlen van modern tot brocante , van een natuurtuin tot een landelijke tuin Ruben heeft alle kennis en mankracht in huis om Uw droomtuin te realiseren!

Van tuinontwerp tot en met het tuinonderhoud, uw wensen worden besproken en de mogelijkheden worden besproken zodat u jarenlang optimaal kunt genieten van een tuin met groei en bloeigarantie! 

Stationsstraat 15
7901AB Hoogeveen
06-4876 9180
info@deboerhoveniers.nl
www.deboerhoveniers.nl

Contact Hoveniersbedrijf Ruben de Boer

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');