Barten Buiteninrichting

Tevreden met uw tuinontwerp, maar geen tijd of geen puf om uw tuin zelf aan te leggen? Of geen idee waar en hoe u het best kunt beginnen? 

Barten Buiteninrichting 

Barten Buiteninrichting is gespecialiseerd in tuinaanleg en –onderhoud. Het hoveniersbedrijf tovert ieder perceel in een handomdraai om in een groeiende en bloeiende tuin waar u elk seizoen van geniet.

Aanleggen    

Een tuin ontwerpen is één ding. Een tuin aanleggen is iets anders… Afhankelijk van uw keuzes moet er meestal veel werk worden verzet. Barten Buiteninrichting is u hierbij graag van dienst. Oude beplanting verwijderen, terrassen en paden aanleggen, elementen als een vijver of een pergola aanbrengen, afscheidingen plaatsen, beregening, verlichting en natuurlijk opnieuw beplanten. Barten Buiteninrichting kan gedeelten of het gehele project voor u uitvoeren, net waar u ondersteuning kunt gebruiken.  

Onderhouden

Als het aan Barten Buiteninrichting ligt, staan de bomen, struiken, planten en bloemen in tuin er altijd uitstekend bij. Als tuinliefhebber doet u vast en zeker veel zelf. Toch is bijvoorbeeld twee keer per jaar vakkundig snoeien door de gediplomeerde hoveniers van Barten Buiteninrichting vaak geen overbodige luxe. Een onderhoudsplan met heldere afspraken over snoeien, mesten, wieden en verzorgen is dan een goede overweging.  

Informatie

Meer weten over de mogelijkheden van Barten Buiteninrichting om te adviseren of te assisteren bij het aanleggen van uw tuin of het onderhouden ervan? Neem dan vrijblijvend contact op via het invulformulier hiernaast.

Kijk ook op www.bartenbuiteninrichting.nl  

Tuinaanleg door Barten Buiteninrichting! Daar heeft u jarenlang plezier van.

Dalwagenseweg 46
4043 MZ Opheusden
0488-750977

mail@bartenbuiteninrichting.nl
www.bartenbuiteninrichting.nl

Contact Barten Buiteninrichting

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');