Polgroen

Ieder zijn vak! U ontwerpt uw eigen tuin… en Polgroen legt hem desgewenst aan. Snel, zorgvuldig, vakkundig en met veel plezier. Compleet of gedeeltelijk, naar gelang uw behoefte aan extra capaciteit of deskundigheid. 

Polgroen 

Advies, aanleg, onderhoud

De hoveniers van Polgroen zijn uitstekend thuis in tuinaanleg en -onderhoud. Of het nu om een nieuwe aanleg gaat of een aanpassing in een bestaande tuin. Ze adviseren u graag over de indeling en beplanting in uw tuin, in relatie tot uw onderhoudsmogelijkheden of -wensen. Zaken als bodembewerking, bemesten, rooien, beplanten, maaien, wieden en snoeien zijn vanzelfsprekend vertrouwd terrein. Net als het aanleggen van infiltratie- en beregeningsinstallaties, (natuurlijke) waterpartijen en bestrating. 

Vakmanschap

Polgroen staat voor duurzaam vakmanschap. Ambachtelijke kwaliteit op een moderne leest. Dat betekent: vakkundig advies, vaste prijzen en een transparante begroting. Duidelijke afspraken en een gedegen uitvoering. Duurzaam werken, met aandacht voor mens en milieu. Medeverantwoordelijk zijn voor het eindresultaat. En het vak tot in de puntjes beheersen.

Informatie

Meer weten over de mogelijkheden van Polgroen om te adviseren of te assisteren bij het aanleggen van uw tuin of het onderhouden ervan? Neem dan vrijblijvend contact op via het invulformulier hiernaast. 

Kijk ook op www.polgroen.nl.   

U bedenkt het, Polgroen voert het uit! Van daktuin tot boerentuin, van Engelse rozentuin tot kindvriendelijke tuin en van stadstuin tot moestuin...'

Boslandweg 29a
3911 VD Achterberg

welkom@polgroen.nl
0317-619611
www.polgroen.nl

Contact Polgroen

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.com'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');