Bomenvoordeel.nl

Welkom op de website van Bomenvoordeel.nl. Wij bieden u een ruim assortiment kwaliteitsbomen tegen een scherpe prijs. Naast het aanbieden van bomen geven we u graag advies over het planten, snoeien en de verzorging van uw bomen. Ook kunnen wij de bomen in uw tuin het hele jaar door verzorgen.

Wij bieden u een ruim assortiment kwaliteitsbomen tegen een scherpe prijs. Naast het aanbieden van bomen geven we u graag advies over het planten, snoeien en de verzorging van uw bomen. Ook kunnen wij de bomen in uw tuin het hele jaar door verzorgen.

Kijk ook op www.bomenvoordeel.nl

Over bomenvoordeel.nl

Wij zijn 10 jaar geleden begonnen met een klein stukje grond en zijn inmiddels uitgegroeid tot ruim 10 hectare bomen in volle grond en 1 hectare pottenveld. Het hebben van een pottenveld heeft als voordeel dat we bomen het hele jaar door kunnen leveren. ’s Zomers leveren we bomen in pot en kluit en ’s winters komen de bomen uit volle grond.
Het bedrijf is gevestigd in Dodewaard. Dodewaard ligt in het grootste laanboomcentrum van Europa. Hierdoor kunnen we, in samenwerking met anderen kwekers, u een groot assortiment aanbieden, o.a.:
- laan-, en sierbomen
- vrucht-, en fruitbomen
- bol-, zuil-, en treurbomen
- bladhoudende en meerstammige bomen

Tuinrenovatie/onderhoud

Met ruim 15 jaar ervaring in de boomkwekerij en 8 jaar in het hoveniersvak kan Bomenvoordeel.nl alles in en rond uw tuin verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een bestaand terras vervangen, bomen aanplanten, schutting plaatsen, snoeiwerkzaamheden en wat u maar kunt bedenken op het gebied van onderhoud en/of renovatie aan uw tuin.

Om u nog beter van dienst te zijn kunt u via Bomenvoordeel.nl gratis uw droomtuin ontwerpen. Ook als u het één en ander wilt veranderen aan uw bestaande tuin is dit handig. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe het er uit komt te zien.

Wilt u meer weten of een afspraak maken neem contact met ons op via onderstaand contactveld.

Kijk ook op www.bomenvoordeel.nl

» Uw boom niet gevonden?

Wij kunnen veel soorten bomen leveren. Ook soorten die niet op de website vermeld staan. Gebruik onderstaand formulier om uw aanvraag te doen. Dit formulier kunt u ook gebruiken voor het aanvragen van een andere maat, of als u een speciale vorm zoekt.

» Bezorgservice:

Onze service loopt door heel Nederland, België en Duitsland. Wilt u de bomen laten bezorgen? Dat kan!

Onze bezorgtarieven zijn:

0-25 kilometer € 25,-

25-50 kilometer € 35,-

50-75 kilometer € 45,-

75-100 kilometer € 55,-

100-125 kilometer € 65,-

125-150 kilometer € 75,-

Meer dan 150 kilometer in overleg.

Natuurlijk kunt u de bomen ook op komen halen.

Contact

U kunt vrijblijvend bij ons in de kwekerij komen kijken. Wij zijn geopend van Maandag tot en met Zaterdag.

Vooraf graag uw bezoek afspreken, dan zorgen wij dat iemand u kan rondleiden. 

Afspraak maken:

Strijwaard 3b

6669 MK Dodewaard (Opheusden) 

06-16338764 

info@bomenvoordeel.nl

 

 

Contact Bomenvoordeel.nl